location icon
calendar icon
moon-dark icon
smile icon
logo-up icon

Heraklion - Koutsonari

Heraklion - Koutsounari, Kreeka on kaunis ja rahulik reisisihtkoht, mis pakub palju avastamisvĂ”imalusi igas vanuses reisijatele. Koutsounari asub Kreetal, ĂŒhes Kreeka suurimas saarestikus, ja on kuulus oma ilusate randade poolest, mis on ideaalsed veespordi harrastajatele ja pĂ€ikese nautijatele.

Kui saabute Heraklioni lennujaama, vĂ”ite valida bussi, takso vĂ”i autorenti vahel, et jĂ”uda Koutsounari resorti. Koutsounari rand pakub palju tegevusi alates snorgeldamisest kuni pĂ€ikese kĂ€es loojanguni. Samuti vĂ”ite kĂŒlastada lĂ€heduses asuvaid vaatamisvÀÀrsusi nagu Ierapetra vĂ”i Vai palmirand.

Hotellide valik Koutsounaris on ĂŒsna lai, nii et saate valida vastavalt oma eelarvele ning soovidele sobiva majutuse. Koutsounari köök pakub hĂ€id vĂ”imalusi Kreeka söökide nautimiseks, on ka palju baare ja kohvikuid, kus saate lÔÔgastuda pĂ€rast pĂ€eva rannas. Kui soovite aktiivset puhkust, vĂ”ite kĂŒlastada lĂ€heduses asuvaid matkaradu vĂ”i ratsutamiskeskust.

Üldiselt on Heraklion - Koutsounari ĂŒks parimaid sihtkohti Kreekas, mis pakub rahulikku puhkust looduskaunis ja mugavas keskkonnas.

Toit Heraklion - Koutsonari

Heraklioni - Koutsounari piirkond on kuulus oma Vahemere köögist, mis sisaldab vÀrskeid mereande, oliive, oliiviÔli, lambaliha, kitsejuustu ja palju muud. Siin on mÔned roogasid, mida turistina kindlasti proovida tasub:

1. Tzatziki - kerge ja kreemine dipikaste, mis on valmistatud jogurtist ja kĂŒĂŒslaugust.

2. Moussaka - klassikaline kreeka roog, mis koosneb kihtidest kartulitest, baklaĆŸaanidest, hakklihast ja beĆĄamell-kastmest.

3. Souvlaki - grillitud liha vĂ”i mereandi tĂŒkid, mis on serveeritud pita-leiva, salati ja tzatziki-kastmega.

4. Greek salad - lihtne, kuid maitsev salat, mis koosneb vÀrskest tomatist, kurgist, sibulast, feta juustust ja oliividest.

5. Dakos - krĂ”mpsuv kreeka leivaplaat, mis on kaetud kĂŒpsetatud tomati, oliiviĂ”li ja feta juustuga.

6. Saganaki - sulatatud juust, mis on kaetud jahuga ja kĂŒpsetatud kuni pruuniks.

7. Dolmades - rullitud viinamarjalehtedesse tÀidetud riisi ja hakklihaga.

8. Pita gyros - rullis pitaleib, mis on tÀidetud grillitud liha, sibula, tomati ja tzatzikiga.

Need on vaid mÔned Heraklioni - Koutsounari piirkonna imehead road, mida tasub kindlasti proovida!

HĂ€mmastavad kohad Heraklion - Koutsonari

Heraklioni kĂŒlastades soovitame kindlasti kogeda ajaloolist atmosfÀÀri Herakleioni kindlusest. Kindluses on muuseum, mis tutvustab Kreeka ajalugu ja kultuuri ning samuti on seal vĂ”imalus vaadata nĂ€ituseid ning kontserte.

Kui soovite kulinaarseid elamusi, siis on Herakleionis palju erinevaid restorane, mis pakuvad traditsioonilisi Kreeka toite. Soovitame proovida kohalikke spetsialiteete, nagu fava (lÀÀtsepĂŒree), dakos (krĂ”bedal röstsaijal valmistatud salat) ja moussaka (hakklihakastmes valmistatud aedviljaroog).

Koutsounari on aga mereÀÀrne vĂ€ikelinn, mis pakub puhkajatele kauneid randu ja head vĂ”imalust nautida vett. Soovitame kindlasti kĂŒlastada Koutsounari liivaranda ning vĂ”ib-olla ka teha paadisĂ”itu lĂ€hedalasuvatele saartele.

Kui olete huvitatud ajaloost, siis lÀhedal asub Gournia kuulus arheoloogiline koht. See on vÔimalus nÀha antiikseid hoonete varemeid, mis annavad aimu, milline vÔis olla elu Kreeka saartel 3500 aastat tagasi.

KĂ”ikjal Kreekas on vĂ”imalik nautida ka sealset majesteetlikku loodust, nii et mitte unustada kĂŒlastage ka looduspargi Gorges de Samaria, kus on kaunid matkarajad ning kui Ă”nne on siis vĂ”ib ka mĂ”nda villikana paistma jÀÀda.

Seega, ĂŒhendades ajaloo, kultuuri ja imelise looduse tervikuna on Heraklion - Koutsounari kindlasti soe ja ilus koht, kus loodetavasti sirutada oma tiibu, tunda end hĂ€sti ning hoolitseda enda eest puhkusereisil.

Parim aeg reisimiseks

Heraklion - Koutsounari, Kreeka on populaarne turistisihtkoht aastaringselt, kuid parim aeg kĂŒlastamiseks on kevadest sĂŒgiseni, vahemikus aprillist oktoobrini. Sel ajal on temperatuurid soojad ja pĂ€ikesepaistelised ning merevesi on piisavalt soe ujumiseks. KĂ”ige kuumemad kuud on juuli ja august ning sel ajal vĂ”ib olla rannikul rahvast vĂ€ga palju. Kui soovite rahulikumat ja ilma rahvamassist hullemata aega, siis soovitame kĂŒlastada seda kohta aprillis, mais, septembris vĂ”i oktoobris. Samuti on kevadine aeg lopsakat taimestikku tĂ€is ja muudab maastiku vĂ€rvikaks. MĂ”nusat reisi!

Loading...
logo-up icon