location icon
calendar icon
moon-dark icon
smile icon
logo-up icon

Heraklion - Koutsounari

Heraklion - Koutsounari, Kreeka on kaunis ja rahulik reisisihtkoht, mis pakub palju avastamisvõimalusi igas vanuses reisijatele. Koutsounari asub Kreetal, ühes Kreeka suurimas saarestikus, ja on kuulus oma ilusate randade poolest, mis on ideaalsed veespordi harrastajatele ja päikese nautijatele.

Kui saabute Heraklioni lennujaama, võite valida bussi, takso või autorenti vahel, et jõuda Koutsounari resorti. Koutsounari rand pakub palju tegevusi alates snorgeldamisest kuni päikese käes loojanguni. Samuti võite külastada läheduses asuvaid vaatamisväärsusi nagu Ierapetra või Vai palmirand.

Hotellide valik Koutsounaris on üsna lai, nii et saate valida vastavalt oma eelarvele ning soovidele sobiva majutuse. Koutsounari köök pakub häid võimalusi Kreeka söökide nautimiseks, on ka palju baare ja kohvikuid, kus saate lõõgastuda pärast päeva rannas. Kui soovite aktiivset puhkust, võite külastada läheduses asuvaid matkaradu või ratsutamiskeskust.

Üldiselt on Heraklion - Koutsounari üks parimaid sihtkohti Kreekas, mis pakub rahulikku puhkust looduskaunis ja mugavas keskkonnas.

Toit Heraklion - Koutsounari

Heraklioni - Koutsounari piirkond on kuulus oma Vahemere köögist, mis sisaldab värskeid mereande, oliive, oliiviõli, lambaliha, kitsejuustu ja palju muud. Siin on mõned roogasid, mida turistina kindlasti proovida tasub:

1. Tzatziki - kerge ja kreemine dipikaste, mis on valmistatud jogurtist ja küüslaugust.

2. Moussaka - klassikaline kreeka roog, mis koosneb kihtidest kartulitest, baklažaanidest, hakklihast ja bešamell-kastmest.

3. Souvlaki - grillitud liha või mereandi tükid, mis on serveeritud pita-leiva, salati ja tzatziki-kastmega.

4. Greek salad - lihtne, kuid maitsev salat, mis koosneb värskest tomatist, kurgist, sibulast, feta juustust ja oliividest.

5. Dakos - krõmpsuv kreeka leivaplaat, mis on kaetud küpsetatud tomati, oliiviõli ja feta juustuga.

6. Saganaki - sulatatud juust, mis on kaetud jahuga ja küpsetatud kuni pruuniks.

7. Dolmades - rullitud viinamarjalehtedesse täidetud riisi ja hakklihaga.

8. Pita gyros - rullis pitaleib, mis on täidetud grillitud liha, sibula, tomati ja tzatzikiga.

Need on vaid mõned Heraklioni - Koutsounari piirkonna imehead road, mida tasub kindlasti proovida!

Hämmastavad kohad Heraklion - Koutsounari

Heraklioni külastades soovitame kindlasti kogeda ajaloolist atmosfääri Herakleioni kindlusest. Kindluses on muuseum, mis tutvustab Kreeka ajalugu ja kultuuri ning samuti on seal võimalus vaadata näituseid ning kontserte.

Kui soovite kulinaarseid elamusi, siis on Herakleionis palju erinevaid restorane, mis pakuvad traditsioonilisi Kreeka toite. Soovitame proovida kohalikke spetsialiteete, nagu fava (läätsepüree), dakos (krõbedal röstsaijal valmistatud salat) ja moussaka (hakklihakastmes valmistatud aedviljaroog).

Koutsounari on aga mereäärne väikelinn, mis pakub puhkajatele kauneid randu ja head võimalust nautida vett. Soovitame kindlasti külastada Koutsounari liivaranda ning võib-olla ka teha paadisõitu lähedalasuvatele saartele.

Kui olete huvitatud ajaloost, siis lähedal asub Gournia kuulus arheoloogiline koht. See on võimalus näha antiikseid hoonete varemeid, mis annavad aimu, milline võis olla elu Kreeka saartel 3500 aastat tagasi.

Kõikjal Kreekas on võimalik nautida ka sealset majesteetlikku loodust, nii et mitte unustada külastage ka looduspargi Gorges de Samaria, kus on kaunid matkarajad ning kui õnne on siis võib ka mõnda villikana paistma jääda.

Seega, ühendades ajaloo, kultuuri ja imelise looduse tervikuna on Heraklion - Koutsounari kindlasti soe ja ilus koht, kus loodetavasti sirutada oma tiibu, tunda end hästi ning hoolitseda enda eest puhkusereisil.

Parim aeg reisimiseks

Heraklion - Koutsounari, Kreeka on populaarne turistisihtkoht aastaringselt, kuid parim aeg külastamiseks on kevadest sügiseni, vahemikus aprillist oktoobrini. Sel ajal on temperatuurid soojad ja päikesepaistelised ning merevesi on piisavalt soe ujumiseks. Kõige kuumemad kuud on juuli ja august ning sel ajal võib olla rannikul rahvast väga palju. Kui soovite rahulikumat ja ilma rahvamassist hullemata aega, siis soovitame külastada seda kohta aprillis, mais, septembris või oktoobris. Samuti on kevadine aeg lopsakat taimestikku täis ja muudab maastiku värvikaks. Mõnusat reisi!

Loading...
logo-up icon