See taskukohane hotell asub suurepärases asukohas Analipsise piirkonnas, mis võimaldab kiiret juurdepääsu nii rannale kui ka kuurordi peamisele infrastruktuurile, kus on palju restorane, suveniiripoode ja meelelahutust. Hotelli peamine omadus on kõrts, kus pakutakse hommiku- ja õhtusöögiks traditsioonilist Kreeka kööki.
Hotell renoveeriti 2013. aastal.
Renoveerimise aasta: 2013
Asukoht Tsalos Beach Hotel
Hotelli tüüp: Rannahotell
Lennujaama kaugus: Heraklioni rahvusvaheline lennujaam - 22 km
Kaugus lähimasse linna: Heraklion - 25 km
Kolmas rannajoon: 40 m
Eelised
Lähedal lennujaamale
Infrastruktuur
Toatüüp
Studio
Stuudiokortereid esindab kööginurgaga magamistuba. Kõikides tubades: konditsioneer (tasuline), televiisor, seif (tasuline), kööginurk, külmkapp, vannituba: dušš, föön; rõdu / terrass.
Suurus:25 m2
Maksimaalne suurus:28 m2
Maksimaalne külaliste arv toa kohta:3
Mugavused
Televisioon: Olemas
Turvaline toas: Tasuta
Dušš: Olemas
Magamistuba: Olemas
Köök / köögimööbel: Olemas
Föön: Olemas
Külmik: Olemas
Palsam: Olemas
Terrass / rõdu: Olemas
Apartment
Kortereid esindavad magamistuba ja elutuba. Kõikides tubades: konditsioneer (tasuline), televiisor, seif (tasuline), kööginurk, külmkapp, vannituba: dušš, föön; rõdu / terrass.
Hotell jätab endale õiguse muuta hindu, teenuseid ja nende osutamise aega vastavalt hooajale ja ilmastikutingimustele, sealhulgas tubade tüüpe - ilma ette teatamata. Join UP! Baltic veebileheküljele postitatud fotod on näidised, mistõttu võivad hotellitoa värv, mööbel ja planeering ning toa tegelik seisukord erineda. Maailmas ei ole ühtset hotellide klassifikatsioonisüsteemi. Hotelle võivad kvalifitseerida rahvusvahelised, riiklikud või kohalikud ametiasutused, turismikomisjonid või muud organid, seega on hotellide standardid riigiti erinevad. Isegi sama kategooria hotellid ühes riigis võivad olenevalt asukohast, seisukorrast, hotelli suurusest, teenindustasemest ja pakutavate teenuste arvust oluliselt erineda. Pange tähele, et Join UP! Baltic pakub teavet hotellide kohta tuginedes ainult hotellide klassifikatsioonile, mille esitab hotelli administratsioon.